Missie

PX Safety, een bedrijf met een heldere missie

In de zeer dynamische en veranderende logistieke markt is het voor iedere onderneming zaak te blijven innoveren en verbeteren. Om marktaansluiting te behouden en bovenal te versterken, heeft PX een missie ontwikkeld gebaseerd op 3 PX Peilers:

SERVICE “PX Safety zegt geen nee”

Voor iedere klantvraag is een passende oplossing door slim, inventief en assertief te ondernemen. Daarbij vallen we terug op een hoog kennisniveau en een uitgebreid netwerk. De PX medewerkers dagen u uit om iedere logistieke uitdaging aan ons voor te leggen en samen tot een succes te maken.

BESCHIKBAARHEID “PX Safety is landelijk beschikbaar”

Veruit de belangrijkste sleutels tot succes binnen de logistieke sector is beschikbaarheid. Middels slimme en kwalitatieve samenwerkingsverbanden is PX in staat om, naast haar primaire verzorgingsgebied in Noord en Midden Nederland, deze dienstverlening ook landelijk aan te bieden. Daarbij heeft u maar 1 contactpersoon en 1 facturerende partij

TRANSPARANT “Bij PX Safety zeggen we wat we doen…..maar we doen ook wat we zeggen”

Noem het noordelijke nuchterheid; bij PX hechten we grote waarden aan het nakomen van onze afspraken. Open en transparant bieden we passende logistieke oplossingen aan waarbij veiligheid en kwaliteit leidend zijn. Het waarborgen van uw gezondheid is daarbij onze drijfveer.

PX Safety Service auto op pxsafety.nl

Ontluchtingsinstallatie zeecontainer ontgassen ventileren op locatie

Meetinstallatie gasmeten zeecontainer gassen meten